Het uitlaatveld

Het uitlaatveld van Pretpark voor Honden

Heb jij een hond met een jachtinstinct die je niet los kunt laten lopen? Eet jouw hond  weleens iets wat op de grond ligt? Heb jij een oudere hond of juist een pup die nog niet zover mag lopen? Of heb jij een hond uit het buitenland die je nog niet zo goed durft los te laten lopen? Of heb je een hond die je een leuk uitje gunt samen met andere hondenvriendjes?

Dan is de hondenuitlaatservice of snuffeltuin van Pretpark voor Honden een uitkomst. Het uitlaatveld van ruim 2200 m2 speelplezier is veilig omheind met een stevig hekwerk en gelegen tussen Heteren en Driel.

De onderkant van het hekwerk is dicht gemaakt waardoor ook de kleine hondjes niet van het uitlaatveld af kunnen. 

Wat is er zoal te doen op het uitlaatveld?

Op het uitlaatveld is onder andere een zandbak gemaakt om heerlijk in de rollen en graven, struikjes geplaatst om lekker doorheen te snuffelen, waterpret voor de liefhebbers en een verhoogde bult om omheen te rennen! 

Hondenuitlaatservice met uitlaatveld

Pretpark voor Honden heeft een eigen uitlaatveld dat omheind is met een stevig hekwerk van 1,50 meter hoog. Op dit veld lopen alleen honden onder toezicht van Pretpark voor Honden. Dit heeft het grote voordeel dat het een hygiënisch veld is. De poep wordt namelijk direct netjes opgeruimd.

Samen met de honden loop ik ruim een uur rond. Ik zorg voor interactie tussen en met de honden. Iedere hond krijgt persoonlijke aandacht van mij. De honden die meegaan mogen zelf kiezen wat ze doen op het speelveld. Lekker rondsnuffelen, spelen met andere hondenvriendjes, graven in de zandbak, lekker spetteren in de waterbak of gewoon ontspannen meelopen of luieren en rollen in het gras.

Na ruim een uur spelen en wandelen worden de honden weer thuisgebracht met de bus. Thuis zal uw hond moe en voldaan waarschijnlijk op zijn kussen lekker in slaap vallen en misschien wel dromen over de avonturen in het Pretpark voor Honden hondenuitlaatservice.

Samen met andere hondenvriendjes genieten!

Blije snoeten op het uitlaatveld

Vragen die je misschien nog hebt:

Stuur mij een bericht met je vraag over het uitlaatveld via het contactformulier.