Hondenuitlaatservice

Wil jouw hond een superleuk uitje in plaats van een dagje bankhangen of alleen thuisblijven? Dan heeft Pretpark voor Honden uitlaatservice iets leuks! In Heteren, Driel, Elst en in Arnhem in de wijk de Schuytgraaf kom ik je hond ophalen. Samen gaan we naar het ruime uitlaatveld van Pretpark voor Honden om samen met andere hondenvriendjes te spelen en te ravotten.  Er is nog plek voor nieuwe aanmeldingen.

Heb jij ook weleens het gevoel dat je net wat te weinig tijd voor je hond hebt?

Misschien door lange werkdagen, een leuk dagje uit waarbij je hond niet mee kan of door ziekte. Of gun jij je hond gewoon ook een superleuk uitje met andere honden? Thuis zit je trouwe viervoeter geduldig op jou te wachten. Jouw hond zit vol energie als je thuiskomt. Je voelt je missschien moe waardoor een lange wandeling of uitgebreid spelen met je hond niet lukt. 

Pretpark voor Honden heeft hier een oplossing voor!

Pretpark voor Honden hondenuitlaatservice zorgt voor een superleuk uitje voor je hond! Ik kom je hond thuis ophalen met een speciaal ingerichte bus. We gaan samen met andere hondenvriendjes naar het omheinde uitlaatveld van de hondenuitlaatservice.

Op dit uitlaatveld zijn onder andere een zandbak, leuke struikjes, een verhoogde grasbult, en nog meer leuks aanwezig. Jouw hond kan heerlijk spelen, rennen en rondsnuffelen. Voor iedere hond neem ik de tijd en ik zorg voor persoonlijke aandacht en interactie. Dit uitlaatveld is ook heel geschikt voor wat oudere honden of pups of juist een hond met een jachtinstinct. Na ruim een uur spelen breng ik je hond weer tevreden en voldaan terug naar huis. Je hond heeft lekker gespeeld en veel beweging gehad.

En het fijne is, je hebt je geen zorgen hoeven te maken! 

Samen met andere honden spelen!

Kennismakingsgesprek

Hoe werkt het met de uitlaatservice?

Is de hondenuitlaatservice iets voor jouw hond? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. We plannen dan een kennismakingsgesprek bij jou en je hond thuis. In dit gesprek kun je mij alles vertellen over je hond en vertel ik jou over mijn werkwijze. Zo kun jij zien aan wij jij je hond toevertrouwd en kun je mij vragen stellen.
Aan de hand van jouw wensen bespreken we hoe vaak en welke dagen je hond mee wil gaan. Besluit je gebruik te maken van de hondenuitlaatservice, dan nemen we aansluitend de overeenkomst, de voorwaarden en het sleutelcontract door.

De tijd nemen om samen te wennen

Aan het einde van onze kennismaking vraag ik je samen met jou het huis even te verlaten. Om een indruk te krijgen hoe je hond op mij reageert als jij er niet bij bent. We wandelen een kort stukje door de buurt. Wanneer we terug zijn gaan we samen de bus bekijken. Zo kun jij zien hoe je hond vervoerd wordt. Jouw hond mag ook even de bus verkennen en jij kunt zien hoe je hond reageert op de bus.

Proefwandeling

De eerste keer dat je hond meegaat is niet alleen spannend voor jou, maar ook voor je hond. Dat begrijp ik zo ontzettend goed. Een nieuwe omgeving en nieuwe hondenvriendjes. Dat maakt indruk op je hond.

Om samen te wennen plannen we daarom eerst 2 proefwandelingen. Zo kunnen we kijken of jou het echt leuk vindt om mee te gaan. Dit is belangrijk omdat Pretpark voor Honden hondenuitlaatservice ook echt een superleuk uitje voor je hond mag zijn. Op het uitlaatlveld loop ik in rust en harmonie met de honden. Ik zorg voor interactie tussen en met je hond zodat je hond het echt als een feestje ervaart!

Als ik merk dat je hond niet kan wennen in de groep en op het veld, ook niet na de proefwandelingen, dan kijken we naar wat de oorzaak kan zijn. In overleg met jou bespreek ik de alternatieven.

Als je hond eenmaal gewend is om op vaste dagen mee te gaan, dan heb je kans op een hele enthousiaste hond! Ze weten namelijk precies wanneer de bus van Pretpark voor Honden hondenuitlaatservice weer voor de deur staat. Tijd voor een leuk uitje!

Heeft jouw hond er ook oren naar mee te gaan?

Spelen, rennen en snuffelen!

Mijn aanbod

Pretpark voor Honden werkt op basis van abonnementen. Het voordeel hiervan is dat je hond op een vaste dag meegaat. Dit is fijn voor je hond omdat hierdoor een vast groep hondenvriendjes meegaan om te spelen. Je hond wordt thuis opgehaald en weer moe en voldaan thuis gebracht. En mocht je hond een keer extra willen mee gaan? Dan reserveer ik dat extra plekje in de bus voor je hond. Deze dienst is beschikbaar van maandag tot en met donderdag. Het abonnement is gebaseerd op 44 wandelweken dat wordt uitgespreid over 52 weken.   

*Het dagopvang abonnement is alleen beschikbaar voor honden uit Heteren.

Een losse wandeling zonder abonnement is  € 20,25 per wandeling.

speel
abonnement

€ 65,-

Blije snoet abonnement

€ 128,-

Kwispel abonnement

€ 187,-

Bofhond abonnement

€ 246,-

* Dagopvang abonnement

Op aanvraag

De voordelen van Pretpark voor Honden uitlaatservice

Alles op een rij

Vragen die je misschien nog hebt:

Pretpark voor Honden uitlaatservice garandeerd een korte reistijd in de bus voor de honden. Om die reden is mijn werkgebied Heteren, Driel (Breekenhof), Arnhem in de wijk Schuytgraaf tot de spoorlijn en Elst (gld) in de wijk Westeraam en de componistenbuurt.

Nee, dat is het niet. Elke dag worden de honden uitlgelaten op het uitlaatveld van Pretpark voor Honden. Elke dag worden er andere geurtjes achtergelaten door de honden die meegaan. Omdat het veld in het buitengebied is zullen er geuren van mollen of andere dieren in de omgeving zijn. Daarnaast zijn op de naast gelegen velden weleens wat schapen of andere dieren in de wei. Genoeg te beleven en te snuffelen voor je hond!

Het abonnement is bedoeld voor vaste dagen in de week. Uiteraard is het mogelijk om eens van dag te wisselen als dat beter uitkomt. Dit kan als er ruimte is op de dag waarmee je wilt wisselen. 

In de Schuytgraaf zal ik de honden op maandag, dinsdag en donderdagmiddag ophalen. Op woensdag in de ochtend.

In Elst haal ik de honden op maandag, woensdag en donderdag in de ochtend op.

Honden uit Driel gaan mee in overleg in de bestaande wandelingen en route.

Honden uit Heteren gaan bij twee wandelingen op de dag de hele dag mee spelen en is er het dagopvang abonnement van toepassing met een aangepast tarief.

In de ochtend start de wandeling rond 9:30 uur en in de middag rond 13:00 uur. 

Ja, dat mag. Uiteraard wordt er wel gekeken of het in de huidige groepssamenstelling van uw voorkeursdag past. Pretpark voor Honden loopt met een stabiele groep honden die elkaar kennen. Een intacte reu past daar prima tussen mist de rust in de groep gehandhaafd bijft.

Nee, er is geen speciale groep voor kleinere honden. Ik zorg ervoor dat er harmonie binnen de groep honden is en blijft. Grote honden lopen samen op met kleine honden waarin wederzijds respect en balans in de groep een voorwaarde is om mee te gaan.  Pretpark voor Honden is voor elke hond die meegaat een feestje.

Heb je een vraag, of wil je een compliment geven? Stuur me gerust een berichtje!